Lene Kattrup

Artikler. Debatindlæg. Foredrag

Slots- og Kulturstyrelsen skal bremses i sin smålighed

Lokalhistoriker Finn Holm-Jørgensen beskylder mig næsten for historieforfalskning, fordi jeg i et tidligere indlæg har beskrevet, hvordan min familie gennem tre generationer har brugt Bernstorffsparken til dejlige spadsereture med familiens forskellige hunde uden snor på. Han mener, det ikke kan passe, da haven først blev åbnet i 1945.

Bernstorffsparken bør bevares som et fristed

Jeg voksede op i denne dejlige kommune. En af de ting, jeg stadig benytter – og som både min far og min farfar også benyttede – sammen med vores skiftende hunde – er Bernstorffsparken, der igennem mange år er blevet brugt som et fristed af borgere, hvor hunden betragtes som et vigtigt familiemedlem.

Det skal hænge sammen

Hav ikke tillid til et parti, hvis det på mange områder ikke tydeligt fremgår af programmet, at der skal prioriteres og vælges. For så er der tale om svaghed og urealistiske drømme. Vi ser det f. eks., når partierne viger tilbage for at indrømme, at vi bliver nødt til at prioritere i sundhedsvæsenet på grund […]

Er det konservativ politik?

Det Konservative Folkeparti meldte 31/ 5 ud, at de ikke kan støtte De Radikales forslag om at hæve boligskatterne for boligejerne fra 2020. De vil ikke være med til at skabe usikkerhed og utryghed for husejerne, og de pegede på, at forslaget bl. a. vil ramme børnefamilier. Men det harmonerer ikke med, at Det Konservative […]

Vælg dit parti med omhu

Socialdemokratiet siger, vi ikke har råd til at hæve ulandsbistanden mere. Nok sandt, men det er fordi, vi prioriterer helt forkert. Vi bruger voldsomt store økonomiske ressourcer på at hjælpe folk, der er fanget i krig eller fattigdom i Afrika og Mellemøsten, ved at modtage dem her i landet.

Jordskælv

Debat: I dag er det Kronikens fødselsdag af Niels Barfoed, , Ebbe Mørch, Anne Knudsen, Jens Holsøe, Bjørn Bredal, Lise Garsdal og Anders Jerichow For 110 år siden så spalten her sin første tryksværte. … Jeg tænker på to. Den første bragte jeg i 2002, da debatten om mandlig omskæring var hot.

Et spontant opstået venskab – Fra lænkehund til familiehund

For et par år siden var vi på ”øen- rundt- ferie” i Irland med skiftende overnatningssteder. Den næstsidste dag havde vi kørt ret langt, det var ved at blive mørkt, småregnede og vi var efterhånden lidt trætte. Pludselig livede vi op, fordi det var så utrolig flot en natur, vi kunne se ud af bilruderne.

Fryser du også om fingrene?

Mennesker med sygdommen Raynauds syndrom fryser let på hænder og fødder og må ofte finde vintertøjet frem før de fleste andre. Kun i sjældne tilfælde kan Raynauds syndrom hænge sammen med gigtsygdom, siger ekspert

keep looking »
  • Om Lene Kattrup

  • Seneste indlæg

  • Arkiver