Lene Kattrup

Artikler. Debatindlæg. Foredrag

Spøgefuglen Brandt

24. november 2007

NOGLE AF vores kunstnere og musikere er ganske underholdende, også når de taler om politik.

I JP 17/11 pegede Steffen Brandt på, at vores integrationsproblemer er så alvorlige og betydelige, at vi bør have en integrationskommission, ligesom vi har en velfærdskommission.
Det synes jeg lyder rigtigt og fornuftigt. Det sjove kom, da Brandt så blev spurgt om, hvorledes han fandt, man kunne løse disse store og vigtige problemer, og hvordan han synes, sådan en kommission kunne gribe opgaven an.
Han pegede på, at man for det første skulle skabe forståelse hos befolkningen for, at det er en svær og langvarig opgave at løse integrationsproblemerne, og derudover synes han, at man fra politisk side skulle iværksætte initiativer, der satte fokus på de boligområder, som f.eks. Vollsmose og Gellerup, hvor der er problemer. Hans tredje bud var, at TV 2 kunne lave en sommerturné sammen med Outlandish eller andre bands, der såmænd kunne henlægge koncerter til disse steder til sommer.

Brandt tilføjede dog beskedent, at disse initiativer ikke alene kunne løse de store integrationsproblemer, men som han sagde: Vi ved i bandet, at mange flygtninge og indvandrere hører vores musik. Ganske fornøjeligt, synes jeg.

Lene Kattrup i Jyllands-Posten 24.11.2007

 

  • Om Lene Kattrup

  • Seneste indlæg

  • Arkiver