Lene Kattrup

Artikler. Debatindlæg. Foredrag

Islamismen skal trænges tilbage

25. juni 2016

Jes Fabricius Møller kommenterede i avisen den 17. juni mit tidligere indlæg fra den 15. juni: ”Vi er nødt til at tale åbent om ideologien bag vor tids terror”.

Jes Fabricius Møller havde fundet frem til, at islamismen bliver omtalt uhyre meget ved at undersøge det på infomedia. Men det ved jeg godt, og i mit indlæg påstod jeg bestemt ikke andet.Jeg skrev om, at politikerne er for berøringsangste og tilbageholdende, for eksempel når det gælder omtale af de såkaldte hadprædikanter (som jeg skrev burde kaldes sharialovsimamer) samt i forbindelse med den nylige frygtelige islamistiske terroraktion i Orlando. Her viger de tilbage fra bramfrit at konfrontere og drøfte den ideologi, der står bag: islamismen.
Da det drejer sig om en politisk totalitær ideologi, er det ikke i orden, at de af frygt for at støde undlader at adressere denne farlige ideologi, som også børn og unge her i landet bør beskyttes langt bedre imod.

Det er vores politikere og i øvrigt en del af vores universitetsansatte, der er for forsigtige. Det svækker os i vores kamp for at bevare freden, friheden og demokratiet.

Vi har brug for en markant og klar politisk kommunikation samt målrettet handling, hvis islamismen skal trænges tilbage. Det er desværre ret tydeligt, at mange af vores politikere ikke kender islamismens indhold og kendetegn.

Lene Kattrup i Kristeligt Dagblad den 25.6.2016

 

 

  • Om Lene Kattrup

  • Seneste indlæg

  • Arkiver