Lene Kattrup

Artikler. Debatindlæg. Foredrag

Den multikulturelle drøm har spillet fallit

8. maj 2008

Den multikulturelle drøms fallit: En dominerende del af indvandrere med overvægt af personer fra de muslimske lande koster os kassen, skriver Lene Kattrup

HANS KORNØ Rasmussen skrev i Kristeligt Dagblad den 17. april, at indvandring til Danmark er både ønskelig og nødvendig. Han ser på indvandringen unuanceret og som noget, han ikke er i tvivl om overordnet set er til gavn for landet, uanset antal og arten af de indvandrede.Det virker useriøst på mig. Vi bør se på effekterne i samfundet, påvirkningen på kultur og sammenhængskraften, og så bør vi spørge, hvad indvandringen koster, og være ærlige og sige, at visse grupper hverken er ønskelige eller nødvendige i et stort antal, medmindre vi ønsker yderligere øgede udgifter og belastning af velfærdsstaten fremover.

Det, Kornø Rasmussen overser, er: Nogle af de indvandrede klarer sig i det danske samfund og bidrager. Men en dominerende del med overvægt af personer fra de muslimske lande koster os kassen.

VI SER HVER UGE avisoverskrifter som: ”40 procent af kontanthjælpsmodtagerne er indvandrere”, ”90 procent af de tvangsfjernede børn er fra indvandrerfamilier”, ”Indvandrere stormer på førtidspension”, ”38 procent af de mest kriminelle bandemedlemmer er ikke danske statsborgere”, ”65 procent af de fremstillede i dommervagten var af udenlandsk herkomst”, og ”60-70 procent af de ledige kvinder i matchgruppe fire-fem var indvandrerkvinder, der ikke ønskede at arbejde” og så videre.

Her ser vi nok hovedårsagen til, at skatten ikke har kunnet sænkes, samt at servicen på hospitalerne, plejehjemmene og en del andre steder falder.

Vi har jo ikke en Pippi Langstrømpes skattekiste, så pengene kan kun bruges én gang.

Når selv personer som Carl-Mar Møller og andre kulturradikale, der eller troede på Utopia, nu indser, at man om aftenen i de større byer må gå i byen i grupper og passe meget på, hvis man vil komme helskindet hjem igen, og at ældre eller svage helt bør holde sig hjemme, så er det tid til at indrømme, at den multikulturelle drøm har spillet fallit.

Kornø Rasmussen siger, at danskerne bør få flere børn. Har det ikke strejfet ham, at den oprindelige befolkning for at kunne klare den nye voldsomme forsørgerbyrde, som tvinger vores velfærdsstat i knæ, må arbejde mere og mere, løbe stærkere og stærkere, samtidig med at vi beskattes hårdere? Så er det svært at få tid og råd til børn.

JEG KENDER KVINDER i den fødedygtige alder, der siger, at de dystre fremtidsudsigter, den multikulturelle drøms fallit med den voldsomme kriminalitet, udsigten til økonomisk deroute og velfærdsstatens opløsning har frataget dem lysten til at sætte børn i verden.

Nej, Hans Kornø Rasmussen, indvandring er ikke løsningen, når vi taler om den type og det antal, som vi hidtil har accepteret her i landet. Den har tværtimod givet os mange problemer og været årsagen til, at vores fremtid ikke ser lys ud.

Det virker især uovervejet på mig, at Hans Kornø Rasmussen bare taler om indvandring uden at forholde sig til arten af denne. Der er da forskel på, om den indvandrede person er indstillet på at lære noget, arbejde, bidrage og i det hele taget selv gøre en stor indsats for at tilpasse sig eller ej, sådan som vi for eksempel normalt ser det med asiaterne, hvor det er en helt anden sag.

Lene Kattrup i Kristeligt Dagblad 8. maj 2008

  • Om Lene Kattrup

  • Seneste indlæg

  • Arkiver