Lene Kattrup

Artikler. Debatindlæg. Foredrag

Borgere går sammen i gruppe mod spildevandsplan

8. august 2016

 

Uformel og upolitisk, kalder nyt netværk sig. Netværket går i mod spildevandsplanen og separatkloakering

Otte borgere i Hillerød Kommune har oprettet et nyt netværk, og de arbejder alle mod Hillerøds omdiskuterede spildevandsplan. Planen medfører blandt andet – indtil videre – at 3.200 boligejere skal have udført separatkloakering på deres ejendomme.

“Det er en uformel, upolitisk gruppe. Vi foretager det praktiske i forhold til at samle oplysninger om spildevandsplanen. Vi er helt almindelige borgere fra forskellige hjørner af kommunen, der hver for sig var begyndt at undersøge spildevandsplanen,” siger Poul Henrik Fackman, der er en del af gruppen.

Gruppen har ikke nogen formand og er sat sammen af forskellige personer, der med Poul Henrik Fackmans ord bor i forskellige dele af kommunen.

“Spildevandsplanen er et komplekst område, og vi var hver for sig begyndt at indsamle forskellige oplysninger. Vi er helt almindelige mennesker, og som så mange andre, har vi svært ved at overskue det hele, så vi arbejder sammen,” siger han.

Medlemmer af gruppen har blandt andet stået for en underskriftsindsamling mod spildevandsplanen. Underskriftsindsamlingen på 1.800 styk blev tidligere på året overrakt til borgmester Dorte Meldgaard.

Har stemt dørklokker

Medlemmer af gruppen har også været ude og stemme dørklokker hos folk for at høre, hvad de mener om spildevandsplanen.

“Mange er slet ikke klar over, hvad det går ud på. Vi har mødt folk i pensionsalderen, der måske pludseligt sidder med en regning på 60.-80.000 kroner,” siger Poul Henrik Fackman.

Gruppen tæller Dorte Konradsen, Jens Gammeltoft, Michael Rasmussen, Lene Kattrup (også byrådssuppleant i Hillerød for Dansk Folkeparti), Mikael Guldager, Henning Thorsen og altså Poul Henrik Fackman.

Artikel i Hillerødposten 8. august 2016 AF JENS BERG THOMSEN

 

 

  • Om Lene Kattrup

  • Seneste indlæg

  • Arkiver